Beoordelingen van Sphinx Scherpenzeel

Recente recensies van Sphinx Scherpenzeel

5 sterren na 25 reviews

, 23-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was top. Helaas was het eten al bijna koud. Dit was erg jammer, omdat de kwaliteit gewoon goed is

, 29-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en super snel geleverd ! Bedankt!

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldige kwaliteit goede service, en ondanks dat het altijd druk is snelle levering. Heerlijke pizza, kapsalon, calzone en broodjes shoarma. Moet er wel een eind voor rijden (henschotenmeer).

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is niet een beoordeling die ik graag schrijf, maar heb de pizza na 1 punt in de kliko geflikkerd. De doos was bij aankomst al helemaal doorweekt en de bodem was helemaal klef, alsof ik een spons aan het vreten was. Het beleg was ook niet veel beter, een paar klonten wat volgens mij gehakt moest zijn, en de rest was ver te zoeken, kip, shoarma ...... En als ik een pizza van 13,75 bestel, wil ik daar niet nog meer topings bij, deze kon je bij het bestellen, niet uitschakelen dus kreeg je nog eens 1,5 of 2 Euro erbij .... Ik had net mijn zoontje van 1,5 naar het ziekenhuis moeten brengen en had geen zin om te koken, maar dit was echt een "top" afsluiting van een al een hele K...T avond.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld online maar de bestelling is niet aangekomen bij de Sphinx Scherpenzeel. Gebeld en de bestelling is als nog gemaakt en heb hem zelf opgehaald. Excuus gemaakt voor de manier waarom het ging. Kwaliteit prima.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zondagavond om 2100 besteld, binnen 20 minuten warm en compleet bezorgd in Renswoude. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de wat vertraagde bezorging was de maaltijd van uitstekende kwaliteit

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden 👌🏻👍

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd weer lekker

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, bezorgt op het aangegeven tijdstip. Dikke prima!

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas voor de 2e keer achter elkaar bakje knoflooksaus te weinig. Tot 4 tellen blijkt erg lastig te zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker jammer dat ze de knoflooksaus vrrgeten waren

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer goed zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en altijd snel bezorgd. Super. Alleen jammer dat je op de website altijd iets extra bij moet bestellen voor op je pizza, er is geen optie om gewoon de pizza te bestellen die je kiest. Ook kunnen niet alle pizza's in kinderformaat.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit zoals altijd erg goed....alleen had ik om 18.45 uur afgesproken om te laten bezorgen maar dat werd ruim een half uur later. Voor de rest dikke prima

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere spareribs en schotels met mooie porties, aanrader.

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten altijd prima. Alleen jammer dat de bezorger voor de zoveelste keer niet het juiste wisselgeld bij zich had. En het dan in mijn nadeel getrokken word. Vul toch niet voor niets het bedrag in waar mee ik ga betalen.