Beoordelingen van Sphinx Scherpenzeel

Recente recensies van Sphinx Scherpenzeel

5 sterren na 10 reviews

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer goed zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en altijd snel bezorgd. Super. Alleen jammer dat je op de website altijd iets extra bij moet bestellen voor op je pizza, er is geen optie om gewoon de pizza te bestellen die je kiest. Ook kunnen niet alle pizza's in kinderformaat.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit zoals altijd erg goed....alleen had ik om 18.45 uur afgesproken om te laten bezorgen maar dat werd ruim een half uur later. Voor de rest dikke prima

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere spareribs en schotels met mooie porties, aanrader.

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten altijd prima. Alleen jammer dat de bezorger voor de zoveelste keer niet het juiste wisselgeld bij zich had. En het dan in mijn nadeel getrokken word. Vul toch niet voor niets het bedrag in waar mee ik ga betalen.